PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Vapor Llonch obre la inscripció a un curs gestió administrativa i financera de comerç internacional gratuït per a persones en atur

Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès organitzen aquesta activitat en el marc d’un projecte conjunt per promoure l’ocupació i la competitivitat de la indústria local

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, obre el període d’informació i de presentació de sol·licituds al curs de gestió administrativa i financera de comerç internacional gratuït per a persones en atur. Les persones interessades en optar a alguna de les 15 places del curs, poden participar en alguna de les sessions informatives que tindran lloc el 15 i 23 de setembre de 2015 al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32) a les 10 del matí. Per assistir-hi cal trucar prèviament al telèfon 93 745 31 61 o enviar un correu electrònic a sabadelltreball@ajsabadell.cat.

Aquesta oferta formativa s’emmarca dins d’un projecte conjunt dels ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès per promoure l’ocupació i la competitivitat de la indústria local. El projecte, cofinançat per la Diputació de Barcelona, compta amb el suport del Centre Metal·lúrgic i ASCAMM-Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya.

La formació serà de caràcter teòric-pràctic i consta de 270 hores de durada. L’inici del curs està previst per a l’octubre. El curs està adreçat a persones amb un bon nivell d'anglès que vulguin iniciar-se en aquest àmbit per treballar principalment en un departament d’operacions comercials internacionals. Es tracta d’un sector professional amb un alt grau d’expansió. En l’actualitat les empreses estan apostant cada cop més la internacionalització per millorar la seva competitivitat.

Jornada “Internacionalització, una oportunitat de negoci”

En relació amb aquesta temàtica, dins del programa de Formació Empresarial del Vapor Llonch s’ha previst, pel 18 de setembre, una jornada sobre internacionalització adreçada a empreses i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Sabadell, ACC10, i la Comissió Europea. En el decurs de la sessió s’exposaran les oportunitats de negoci d’aquesta estratègia, els ajuts per obrir mercat amb l’exterior, així com casos èxit i les possibilitats del mercat indi. L’activitat es tancarà amb una sessió de networking amb la participació de Banc Sabadell, Banc Santander i La Caixa. La jornada es desenvoluparà al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus 236). Per a més informació o inscripció es pot accedir al web www.sabadellempresa.cat.