PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Somnis d’SP3 reuneix més d’un miler de persones a la ronda de Ponent

L’actuació del Club Super 3 amb l’espectacle Somnis s’ha confirmat com una de les principals propostes familiars de la Festasp3 Major de Sabadell 2015. El concert d’aquesta tarda de diumenge a la ronda de Ponent ha reunit més d’un miler de persones, tot fent les delícies dels més petits de la casa.

Les activitats familiars continuen a la Festa Major. Demà dilluns al matí, i entre altres propostes, l’Auditori de l’OSV (c/ Narcís Giralt, 40) acollirà a les 11 i a les 12 els Concerts Menuts per apropar la música als infants de 2 a 4 anys. També a les 11, la Coordinadora de Gegants de Sabadell ha organitzat tallers infantils i visita guiada a Els Gegants de la Ciutat al vestíbul del Casal Pere Quart (Rambla, 69).

A 2/4 de 12, Viu i Riu protagonitzen el Gran Taller de Circ, un taller de grans dimensions on cadascú podrà experimentar lliurement, tenint al seu abast monitors malabaristes. També durant el matí, hi haurà tallers i pati de contes al Museu d’Història.

Les entitats de Sabadell que organitzen, col·laboren o participen en aquests actes són:

  • Orquestra Simfònica del Vallès: L’OSV és una realitat que porta la música al cor de les persones des del 1987. Va néixer en el si de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell. La seva activitat es centra, per un costat, a la ciutat de Sabadell, i, per l’altre, al Palau de la Música Catalana.
  • Coordinadora de Gegants de Sabadell: Entitat integrada per Gegants de la Concòrdia, Gegants de la Creu Alta, Gegants de Gràcia i Gegants de Sabadell.