PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els concerts de divendres nit congreguen milers de persones

Milers de persones es van donar cita ahir a la ronda Ponent per gaudir de la Festa Flaixbac (Vaparir Tour 2015) la nit deflaix15 divendres de Festa Major. Un espectacle durant el qual es va poder escoltar i ballar la millor música nacional i internacional i comptar amb la presència dels locutors més populars de la coneguda emissora de ràdio. Una Festa que va comptar com a teloner amb el sabadellenc Oriol Padrós.

Per la seva part, després d’haver protagonitzat l’espectacle inaugural, el cor Vakombà va oferir el concert Sumant Experiències a la pl. de Sant Roc. Un recital que va congregar 1.400 persones.

Al Vapor Turull (c. Creueta) van actuar dues formacions: Niets Niuts i Assabè Oi Band. L’actuació estava organitzada per la Comissió de Festes Populars de Sabadell (CFPS) i, entre grup i grup, hi van participar les Bruixes del Nord.

Al c. de Colom, al Mercat Central, van acostar-se 800 persones per escoltar el tribut a Elvis ofert per Al Sànchez & The Speedway Runners.

Les entitats de Sabadell que han organitzat, participat o col·laborat en aquests concerts són:

 

-  Vakombà: format per alumnes de l’Escola de Música Creu Alta, aquest cor compta amb els estils més variats dins el seu repertori, sempre amb el segell VKB

- Comissió de Festes Populars de Sabadell: Formada per més d’una vintena d’entitats, entre organització i entitats col·laboradores, organitza cada any les Barraques de Festa Major.

-  Bruixes del Nord: Amb una activitat centrada en el foc i amb més de 25 anys d’història, participa en festes tradicionals i festes majors i en diverses trobades.