PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Incidències lleus per les fortes pluges d’ahir

A causa de les fortes pluges d’ahir a la tarda, en menys de 30 minuts van caure més de 30 litres per m2 amb alguns moments de gran intensitat, la policia va rebre 18 avisos relacionats amb les fortes precipitacions, totes elles incidències lleus que van quedar resoltes en poca estona.

La pluja va causar que algunes branques caigudes tallessin el trànsit, com també ho van fer un arbre, un cable elèctric i un fanal. S'han produït inundacions a diversos punts de la ciutat i algunes tapes de claveguera han sortit de lloc. Una d'elles ha provocat un accident en un cotxe, sense conseqüències per a la seva conductora. El túnel 1 de la Gran Via va quedar tallat durant una estona i s'hi va produir un accident lleu sense ferits a causa d'un vehicle que s’havia quedat avariat dins del túnel. Alguns vehicles particulars van quedar afectats pels elements caiguts.

Com a conseqüència de la tempesta d'ahir a la tarda, van quedar afectades 10 cruïlles semafòriques de la ciutat. Igualment es va produir una fallada en el subministrament elèctric a la zona de Ronda Zamenhof. Incidències que ja s’han resolt, excepte el semàfor de Sant Pau de Riu-Sec que s’està treballant perquè es restableixi el servei.

Els bombers han hagut d'anar a algun habitatge per comprovar l'estat de sostres i finestres afectats per l'episodi de pluges.