PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Malgrat la intensitat de la tempesta, la Policia Municipal de Sabadell no ha registrat aquesta nit cap incidència de gravetat a la ciutat

Hi destaquen l’afectació a la façana d’un edifici del carrer de Budapest, sembla ser, per la caiguda d’un llamp i l’afectació a un cotxe per la caiguda d’un arbre al carrer d’Antoni Forrellad

La tempesta i el vent registrats aquesta nit a Sabadell no han provocat, malgrat la intensitat i espectacularitat d’alguns moments, incidències de gravetat a la ciutat. Entre les afectacions registrades per la Policia Municipal destaquen el despreniment de fragments de la façana d’un edifici ubicat al carrer de Budapest a conseqüència, sembla ser, de la caiguda d’un llamp -incidència que ha precisat de l’actuació de Bombers-- i també l’afectació a un cotxe provocada per la caiguda d’un arbre al carrer d’Antoni Forrellad. En tot cas, que es tingui constància, no s’han registrat danys personals i les afectacions han estat únicament materials.

Entre les incidències, s’han registrat caigudes d’arbres a diferents indrets com la plaça dels Avis, la confluència entre la ctra. de Prats amb Gran Via i de Francesc Sabaté amb Simone Weil. També s’han registrat trencaments de branques i ha estat necessària la intervenció de Bombers per una branca a punt de caure a la pl. d’Espanya amb Comte d’Urgell.

Així mateix, s’han produït afectacions a grups semafòrics, com ara alguns ubicats a la Rambla, Via Massagué i Gran Via/Vilarrubias. També s’han produït afectacions a l’enllumenat públic i la Policia Municipal va realitzar algunes sortides per alarmes que havien saltat. D’altra banda, es va intervenir per desplaçaments de contenidors a llocs com la ctra. de Prats (2 contenidors) i l’av. de Josep Tarradellas (6 contenidors) i també d’alguna tapa de clavegueram.