PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els CAP de la ciutat estaran oberts en horari habitual durant el mes d’agost

El Consultori del Poblenou estarà tancat però els usuaris disposaran del servei d’autobús urbà de forma gratuïta per desplaçar-se al CAP La Serra

Tots els Centres d’Atenció Primària (CAP) de Sabadell mantindran l’horari habitual i, per tant, estaran oberts tant al matí com a la tarda durant el mes d’agost. Així ho ha comunicat el Servei Català de la Salut (CatSalut) a l’Ajuntament, després de treballar la proposta amb els proveïdors sanitaris de la ciutat, Institut Català de la Salut (ICS) i Corporació Sanitària Parc Taulí.

L’únic equipament que tancarà durant el mes d’agost serà el Consultori del Poblenou. En aquest cas, l'activitat es concentrarà al CAP La Serra i es potenciarà l’atenció domiciliària a la zona per a les persones amb dificultats per desplaçar-s’hi.

Per la seva part, el govern municipal facilitarà que els usuaris i usuàries del Consultori puguin utilitzar gratuïtament l’autobús urbà (línia 4) per desplaçar-se del Poblenou al CAP La Serra de Torre-romeu, que és el seu CAP de referència, per visitar-se. En aquest cas, els pacients del Poblenou que tinguin programada visita a Torre-romeu durant aquestes setmanes, hauran de comunicar-ho al conductor o conductora en el moment de pujar a l’autobús i aquest els facilitarà un bitllet especial per cobrir exclusivament aquest trajecte. De tornada, caldrà seguir el mateix procediment.