PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Recepció als alumnes de Sabadell que han obtingut les millors notes finals d’accés a la Universitat

L’Ajuntament ha acollit aquesta tarda un acte de reconeixement als 10 alumnes de batxillerat de Sabadell que han obtingut les millors notes finals d’accés a la Universitat. uni15

A la trobada, que s’ha portat a terme al Saló de Plens, s’hi ha convidat els 10 alumnes així com els seus familiars i el professorat dels centres de secundària. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i la regidora d’Educació, Montserrat Chacon. També hi han assistit els regidors José Luis Fernández i Adrián Hernández, del grup municipal de Ciutadans-Sabadell. En el marc d’aquest reconeixement, els alumnes han rebut un premi econòmic de 200 euros i un diploma acreditatiu.

L’alcalde, Juli Fernàndez, ha felicitat els estudiants i ha subratllat que aquest és un “reconeixement a valors com el compromís, el talent i l’esforç i al resultat que és fruit d’un treball portat a terme al llarg del temps”. Així mateix, els ha dit que “la ciutat i el país necessitem del vostre talent” i ha subratllat els beneficis socials d’invertir en educació. “Les societats més formades són més resistents en èpoques de crisi econòmica”, ha dit. Alhora, ha volgut també “agrair la seva tasca als professors i les famílies, perquè també sou part d’aquest bon resultat”.

Per a la selecció de l’alumnat s’ha tingut en compte tant la nota de les proves d’accés a la Universitat del 2015 com la nota mitjana del seu expedient acadèmic, ja que l’objectiu és reconèixer públicament l’esforç continuat que suposa tenir un bon expedient acadèmic i els bons resultats als exàmens de selectivitat.

Amb aquest reconeixement es vol presentar com exemple joves que entenen la importància d’una bona formació per a projectar el futur, però també és un reconeixement a les seves famílies i al professorat que han estat al seu costat durant aquest procés.