PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’equip de govern treballa perquè l’Ajuntament pugui funcionar amb normalitat

El govern inicia una nova ronda de trobades amb la resta de grups municipals

El govern continua treballant per determinar la nova organització de l’Ajuntament, després que ahir es retiressin els punts de l’ordre del dia relacionats amb les retribucions dels membres de la corporació, del personal eventual i de la periodicitat dels òrgans de govern.

El govern inicia una nova ronda de trobades, amb la voluntat de seguir amb el diàleg i intensificar la recerca de consens amb què les darreres setmanes es van realitzar dues juntes i una reunió de portaveus, a més de reunions bilaterals entre el govern i cadascun del grups.

Les vies de negociació han estat obertes en tot moment i, de fet, dictàmens com el de les delegacions de competències del Ple a la Junta de Govern o el de les retribucions han estat treballats i s’hi han fet modificacions proposades pels grups.

El govern s’ha mostrat confiat en què es podrà arribar a un consens, sobretot atès que els diferents grups municipals no han expressat discrepàncies importants en relació al contingut dels dictàmens que van a votació. El govern ha reiterat el seu compromís de fer el que calgui per garantir la normalitat de la gestió ordinària a l’Ajuntament, sobretot amb l’objectiu de poder separar aquells acords necessaris per facilitar el funcionament administratiu dels de contingut més polític, com les retribucions o els càrrecs eventuals. Des del govern s’ha reconegut el fet que aquesta nova realitat política requereix noves dinàmiques de debat i consens que s’hauran d’anar adaptant fruit de l’experiència diària.