PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El govern dissol unitats especials de la Policia Municipal

 El govern municipal ha pres les primeres mesures per racionalitzar el funcionament de la Policia Municipal i adequar-lo a les tasques de policia de proximitat que són pròpies d'aquest cos.

Entre les mesures que s'han pres hi ha la dissolució de bona part de les unitats especials, reassignant als agents al servei territorial de seguretat ciutadana. Entre ells els destinats a escoltes, informes i la unitat de tir. Pel que fa a la USR aquesta en els mesos de juliol i agost ja esta integrada en el servei ordinari i serà incorporada definitivament en el servei habitual de policia finalitzat el període de vacances de la Policia Municipal de Sabadell.

L'Ajuntament de Sabadell ha decidit continuar treballant amb la nova Cap de la Policia Municipal per reorganitzar la resta d'unitats especials, amb l'objectiu d'apropar la policia a la ciutadania i garantir els drets i llibertats.

A més, es continua amb el seguiment l'expedient informatiu obert a un treballador de la Policia i s'obriran els que siguin necessaris, en cas de noves imputacions per casos de corrupció.