PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Fira A Sabadell som clicks rep més de 12.000 persones durant el cap de setmana a Fira Sabadell

A Sabadell som clicks, l’exposició més gran d’Europa sobre clicks realitzada al recinte firal de Sabadell, ha rebut més de 12.000 persones aquest cap de setmana, revalidant la xifra de l’any passat. La gran afluència de públic consolida aquesta mostra com una de les més importants d’aquesta temàtica arreu d’Europa. Públic, essencialment familiar, procedent de Sabadell i de municipis de dins i fora de la comarca, va poder gaudir a Fira Sabadell d’un conjunt d’activitats relacionades amb aquesta joguina de referència de moltes generacions.

La visita de prop d’una vintena de diorames fets amb clicks, algun dels quals de més de 55 m2, va aplegar un gran nombre de persones, però també van atreure una gran quantitat de públic les zones per a col·leccionistes, la zona de dibuix i color per als més petits o les activitats d’animació infantil.

D’altra banda, l’obertura prèvia per a grups concertats va reunir, la setmana passada, 150 persones. Alumnat d’escoles de la ciutat va poder gaudir de part d’aquestes propostes, a més d’altres activitats com conta-contes.

Amb el nom A Sabadell som clicks,aquesta fira no només ha pogut acostar a tothom aquestes figures, sinó que també ha posat a l’abast del públic infantil una experiència amb un rerefons pedagògic, que alhora incloïa un retorn social. De fet, l’associació Somosclick coorganitzadora de la Fira farà una donació a la Delegació d’Oncolliga de Sabadell de la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, constituïda al desembre de 2003 i dedicada a l’atenció psico-social de les persones amb càncer i dels seus familiars.

Organització

L’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i l’associació catalana Somosclicks, amb la col·laboració del Zoo de Barcelona, la cooperativa Abacus, Oncolliga Sabadell i Mútua General de Catalunya, han estat els artífexs d’aquesta fira.