PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Afectacions al transport públic amb motiu de l’arribada de la Flama del Canigó

 

Amb motiu de l’arribada de la Flama del Canigó al centre de la ciutat demà, dimarts 23 de juny, a les 19.30h, els autobusos de les línies 1, 2, 3, 4, 44, 5 i 55 es desviaran dels seus recorreguts habituals fins a finalització del servei. Els recorreguts alternatius són els següents:

-         Línies 1, 2 i 3 en sentit sud: Circularan des de l’avinguda de l’11 de Setembre, carrer de Vilarrúbias (faran parada a Vilarrúbias amb carrer del Convent), lateral de la Gran Via, carrers de les Tres Creus, d’Alfons XIII i la Rambla.

-         Línies 1, 2 i 3 sentit nord: Circularan des de la Rambla passant pels carrers d’Alfons XIII, de Narcís Giralt, de Sant Joan, de Salut i la via de Massagué.

 -         Línies 4 i 44 (sentit El Poblenou): Circularan des del carrer de les Valls, la via de Massagué, carrer de Vilarrúbias (faran parada a Vilarrúbias amb carrer del Convent), lateral de la Gran Via i la plaça d’Antoni Llonch.

 -         Línies 4 i 44 (sentits La Roureda i Cifuentes): No afecta els seus recorreguts.

 -         Línies 5 i 55 (sentit Les Termes): Circularan des del carrer de les Valls, la via de Massagué, carrer de Vilarrúbias (faran parada a Vilarrúbias amb carrer del Convent), lateral de la Gran Via i la plaça d’Antoni Llonch.

 -         Línies 5 i 55 (sentit Can Rull i Can Llong): No afecta els seus recorreguts.