PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell acull més d’una seixantena d’espectacles per les nits d’estiu del Festival 30 Nits

La setzena edició del Festival 30 Nits es presenta amb una programació on hi tenen cabuda una gran varietat de disciplines artístiques. En aquesta edició no hi faltarà la 30nits15música, protagonitzada pel cor In Crescendo (en l’espectacle inaugural), per la veu flamenca de José Enrique Morente i per la guitarra i Toni Xuclà, entre d’altres. Tampoc hi faltarà l’humor del Sr. Bohigues (Eduard Biosca) conegut per la seva participació en programes a TV3 i a RAC1 i la dansa de la companyia Mar Gómez. El circ, com cada any, durant el mes de juliol també tindrà el seu espai en un festival ja consolidat a la ciutat.

La 16ª edició del Festival 30 Nits manté els seus trets característics, amb una programació diversa i de qualitat. I tot això un any més gràcies a la col·laboració d’entitats culturals com Joventuts Musicals, l’Alliance Française, Fundació Caixa Sabadell 1859 BBVA, Espai Àgora Sabadell, La Capella-Niu, UiU promotors, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural-Fenosa, el pub The Wild Geese, el Mercat Central de Sabadell, la Plataforma per la Llengua, la Destil·leria Espectacles, l’Orquestra de Cambra de Sabadell, la coral Cants al Vent i l’Associació Interferències Cultura Creativa.

Com ja ve sent tradicional el programa del festival d’aquesta any també comptarà amb la presència dels col·lectius artístics locals, com la Jove Orquestra Simfònica del Vallès, l’Associació d’Amics de l’Òpera i la Banda de Música de Sabadell, entre d’altres. I també companyies foranies però que resideixen a l’Estruch, que ens presentaran espectacles de dansa i de circ.

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha afirmat avui durant la presentació que “la ciutat no s’atura, està viva, genera continguts en l’àmbit cultural i l’alcalde vol estar al costat dels treballadors de la casa i de les entitats que treballen dia a dia perquè la cultura estigui present, perquè la cultura fa que la gent pensi, s’emocioni i rebi formació crítica”.

A més, ha destacat que “durant aquests dies d’estiu podrem tenir mostres culturals i vull agrair la feina a totes les entitats col·laboradores i animar els sabadellencs i sabadellenques que gaudeixin i coneguin la cultura i coneguin la gent que fa possible que a Sabadell hi hagi una vida cultural tan rica”.

Informació 30 Nits https://www.sabadell.cat/ca/30nits