PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Sabadell commemora el Dia d’Europa

Demà, dissabte 9 de maig, Sabadell se suma a la commemoració del Dia d’Europa i, com cada any, la bandera europea onejarà tot el dia al balcó de l’Ajuntament.

Avui comencen els actes del Dia Europeu de l’Òpera

Avui divendres, a les 8 del vespre, al Cinema Imperial de Sabadell, es podrà veureuna retransmissió a través de la plataforma Ópera on line de l’òpera La Traviata de Verdi, des del Teatro Real de Madrid.

La recollida d’entrades es pot fer al Despatx Lluch, carrer de la Indústria, 10. L’aforament és limitat.

L’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell, per demà dissabte 9 de maig, a les 18 h, al Teatre Principal ha organitzat una gravació del programa Parlem d'òpera de Ràdio Sabadell, presentat per Jordi Torrents. Durant una hora i mitja es repassarà la història de l'òpera des de l'inici fins als nostres dies, amb audicions en directe de les sopranos Eugènia Montenegro i Montserrat Martí; el tenor Marc Sala, el baríton Carles Daza i la pianista Anna Creixells.

També hi haurà entrevistes en directe i un sorteig de DVD de les produccions fetes per l'Associació Amics de l'Òpera de Sabadell. Per assistir-hi cal confirmar assistència als telèfons 93 725 67 34 o 93 726 64 17 o bé a aaos@aaos.info. Aforament limitat.