PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Ajuntament i Centre d’Esports Sabadell expressen la voluntat de seguir treballant conjuntament per la Nova Creu Alta

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, i el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Ramon Burgués, s’han centresportreunit aquesta tarda amb representants del Consell d’Administració. Durant la trobada, representants municipals i del CES han reafirmat el seu compromís de treballar conjuntament per trobar una solució de futur i fer possible la concessió. A la reunió han assistit, en nom del Centre d’Esports, el seu vicepresident, Ignasi Lúquez; el director general, Xavier Monclús i el conseller, Antoni Reguant.

Tal i com ha explicat l’alcalde, Joan Carles Sánchez, “la nostra voluntat és trobar una solució adient perquè el CES pugui utilitzar la Nova Creu Alta amb totes les garanties tant per l’entitat com per a la ciutat, que és la propietària de l’equipament”.

Per la seva part, el tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, ha afirmat que “tant el govern municipal com l’entitat volem expressar la nostra plena disposició a continuar treballant plegats per trobar els millors mecanismes i reconduir la situació”.