PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El període per sol·licitar beques per a l’adquisició de llibres de text i material escolar serà del 12 al 29 de maig

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament va aprovar fa uns dies la convocatòria pública de les beques per a l'adquisició de llibres de text i material escolar, per al curs 2015-2016. Segons aquesta convocatòria el període de presentació de sol·licituds serà del 12 al 29 de maig. L’Ajuntament destinarà a aquestes beques 400.000 euros.

L’objectiu dels ajuts és contribuir a garantir la igualtat d’oportunitats entre els alumnes, davant una necessitat bàsica per al procés d’aprenentatge com és el fet de disposar de llibres de text i material escolar en la seva escolarització. D’aquesta manera, es vol vetllar per l’equitat en el sistema educatiu sostingut amb fons públics i col·laborar amb les famílies en l’esforç econòmic que comporta l’inici del curs escolar.

Segons la convocatòria aprovada, les sol·licituds es podran descarregar de la pàgina web, a les escoles o les oficines del Servei d'Atenció Ciutadana.

Tota la informació sobre la presentació de sol·licituds i sobre els requisits que han de complir els beneficiaris es podrà consultar els propers dies a www.sabadell.cat/educació.

Requisits

El Ple municipal del mes de març va aprovar les bases reguladores dels ajuts, en què es consideren els requisits que han de complir els beneficiaris d’aquestes aportacions, així com la quantia màxima de cada ajut individual.

Segons les bases aprovades pel Ple, poden ser beneficiaris dels ajuts els alumnes que compleixin els requisits generals següents:

  • Estar empadronat a Sabadell
  • Estar matriculat en un centre docent sostingut amb fons públics de Sabadell i cursar estudis de segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària o educació especial.
  • Que la renda familiar no superi els llindars màxims que estableixen les bases.

L’import global dels ajuts disponible es distribuirà entre les sol·licituds admeses no superant els 100 euros d’ajut individual, tenint en compte el cost total dels llibres de text i del material escolar.