PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde de la ciutat rep la visita de la presidenta del Institut Català de les Dones

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha rebut la visita de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, i de la coordinadora Territorial de l'ICD aicd Barcelona, Ivet Castaño. A la recepció ha assistit també Quim Carné, regidor de Drets Civils i Ciutadania.

L’objectiu de la recepció i de la posterior reunió ha estat el de visualitzar el treball que s’està duent a terme des del Centre d’Atenció a la Dona, oferint un servei d’atenció, orientació i assessorament per a les dones i, en especial, per a les dones en situació de violència masclista.

El Centre d’Atenció a la Dona treballa coordinadament amb altres departaments i serveis municipals dels que rep i a la vegada fa derivacions d’acord amb un acord comú, un protocol municipal per abordar casos de violència masclista.

En la reunió, s’ha volgut fer palès la consolidació del servei a nivell municipal, i s’ha aprofitat per manifestar la voluntat d’esdevenir un centre de referència a nivell comarcal, i de poder tenir capacitat per atendre casos d’urgència de mares i fills fins a la seva recuperació, com ofereixen els CIEs, centres especialitzats que tenen un abast territorial més ampli i que compten amb equips interdisciplinars com el que actualment té el CAD.