PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El proper divendres, 1 de maig, Sabadell acollirà una nova edició de la Jornada de Futbol femení per a nenes i noies d’entre 6 i 16 anys

Un any més, Sabadell acollirà la Jornada de Futbol Femení per a nenes i noies d’entre 6 i 16 anys. L’activitat tindrà lloc el proper divendres, 1 de maig, a les Pistesfutbolfemeni Josep Molins (camí de Can Quadres). Organitzada per la Federació Catalana de Futbol (FCF) per tercer any consecutiu. La Jornada es portarà a terme de forma simultània a 14 municipis (les 14 delegacions de la FCF), amb l’objectiu de promocionar el futbol femení entre totes les nenes i noies que habitualment no practiquen aquest esport i convertir-se, alhora, en un punt de trobada per a totes aquelles jugadores que formen part d’un club i que volen perfeccionar el seu nivell.

 

Avui, el tinent d’alcalde de Presidència de l’Ajuntament i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha destacat “l’alt valor de la Jornada en tant que és un important element de difusió de la pràctica esportiva que incideix alhora i especialment en la promoció de l’esport –i més concretament del futbol– femení, sumant d’aquesta manera a tots els valors de l’esport valors d’igualtat i cohesió”. En aquest sentit, Ayuso també ha volgut destacar “la col·laboració de diferents institucions i entitats per fer aquesta jornada possible”.

Per la seva part, el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport al Barcelonès, Santi Siquier, ha volgut “testimoniar el suport al programa que la FCF dedica al futbol femení”. I és que “l’esport femení –ha comentat– és una de les prioritats de la Secretaria General”, que es treballa des de diferents accions. Així mateix, el representant de la Secretaria ha destacat que “l’equilibri noi-noia en l’esport beneficia el conjunt del sistema esportiu”.

En nom de la FCF, el directiu responsable de futbol femení i delegat al Vallès Occidental, Albert Montull, ha explicat que la finalitat de la jornada és “la promoció de l’activitat i el paper de la dona a tots els àmbits de l’esport” i ha comentat que “a Catalunya hi ha 10.000 nenes que juguen a futbol. S’estan portant a terme moltes accions, però encara hi ha molt camí per recórrer”.

En nom de l’Associació de Clubs de Futbol de Sabadell, el seu president, Lino Gutiérrez, ha valorat molt positivament la celebració de la jornada i ha explicat que “cada vegada hi ha més nenes que volen fer futbol. Aquesta és una oportunitat de donar-lo a conèixer”.

L’activitat a les Pistes Josep Molins començarà a 2/4 de 10 del matí, amb la benvinguda i distribució per grups de les participants. Totes les nenes i noies hauran d’anar equipades amb roba i calçat esportius.

 

A les 10 del matí començarà una sessió tècnica en què es podran practicar exercicis en diverses estacions de joc. Així, hi haurà domini de la pilota, tècnica individual, "rondos", xut a porteria, mini partits, llançament de faltes i penals, control i passades i manteniment de la pilota.

A 2/4 d’1 es disputaran partits amistosos amb els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub16. Des de fa tres temporades, cada delegació disposa de tres equips integrats per les millors jugadores del seu territori: l'equip territorial aleví femení, l'infantil femení i el cadet-juvenil femení. Aquests equips participaran la Jornada de Futbol femení de cada delegació disputant una sèrie de partits amistosos amb la resta de jugadores inscrites.

 

La cloenda serà a les 2 del migdia.

 

Inscripció gratuïta

 

La inscripció a la Jornada de Futbol Femení del proper 1 de maig és gratuïta. Tota la informació i la butlleta d’inscripció es pot trobar al web de la FCF (http://www.fcf.cat/pnfg/varios/docs/butlletasabadell_jornada2015.pdf) o posant-se en contacte amb la delegació de la FCF al territori a través de sabadell@fcf.cat">sabadell@fcf.cat o al telèfon 93 725 88 58.