PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Fira Sabadell acull fins al proper diumenge la segona edició del Saló de la Franquícia a Catalunya, FRANQUICAT

 Avui han visitat la mostra el tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, i el director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasensfranqu15

Fins al proper diumenge, 15 de març, el recinte firal de Sabadell serà escenari de la 2a Edició del Saló de la Franquícia a Catalunya, FRANQUICAT. Aquesta fira, organitzada per Vital Media Events, s’adreça especialment a persones emprenedores que desitgin posar en marxa el seu propi negoci o associar-se per crear una empresa o a empresaris que vulguin prendre idees noves per a una empresa ja en funcionament. En definitiva, FRANQUICAT està pensat per a totes les persones que volen obrir el seu mercat a Catalunya o bé augmentar-lo. El certamen serà una oportunitat per resoldre dubtes tècnics i legals, intercanviar informació amb negocis actius o adscriure’s al sistema de franquiciats.

Avui han realitzat un recorregut per la mostra el tinent d’alcalde de Presidència de l’Ajuntament, Josep Ayuso, i el director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, acompanyats per responsables de Vital Media Events, David Marmol i el president de l’Associació Espanyola de Franquícies (AEF), Xavier Vallhonrat. També han assistit a la visita altres representants municipals, entre els quals, el regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch, i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Monge.

Tal com ha comentat Josep Ayuso, “apostem perquè les fires siguin un sector que impulsi l’economia i situïn Sabadell com a referent a la comarca, a Catalunya i també a l’Estat”. Ayuso també ha afegitque “en una situació adversa com la crisi global que estem vivint les franquícies han servit perquè molts ciutadans hagin iniciar activitats empresarials que han generat ocupació a la ciutat. Per tant, podem dir que les franquícies han permès dinamitzar l’economia”.

Per la seva part, Josep Maria Recasens ha dit que “aquest espai firal és un dels millors llocs per fer negoci i una mostra més de la capitalitat de Sabadell al conjunt del territori”.

A més, el president de l’Associació Espanyola de Franquícies (AEF), Xavier Vallhonrat ha destacat que “celebracions com aquesta són molt importants per informar del que comporta tenir una franquícia. Per aquesta raó, és molt bona notícia que la propera setmana rebem trucades per demanar assessorament perquè vol dir que el sistema es promociona”.

En aquesta segona fira del sector hi seran presents professionals del món de la franquícia a tots els nivells i reunirà prop de 200 marques nacionals i internacionals representatives de diferents sectors com FNAC, Yamamay, The Body Shop, Udon Noodle Bar & Restaurant, Pans&Company, Lizarran, Intersport, Òptica Cottet, Carling o Amichi, entre d’altres.

En paral·lel a la mostra, s’ha previst un programa d’activitats adreçat a franquiciadors, franquiciats, inversors, però sobretot emprenedors. En el marc de les jornades tècniques per a emprenedors es desenvoluparan diferents conferències o tallers a càrrec d’especialistes en l’àmbit jurídic o de la creació d’empreses, entre d’altres.                

Premis FRANQUICAT 2015

En el marc d’aquesta fira, i com a novetat en aquesta edició, també s’han lliurat avui els “PREMIS FRANQUICAT 2015”. Aquests guardons s’han creat amb la finalitat de reconèixer el treball dels franquiciadors. En concret, els premis inclouen aquestes categories: franquícia més destacada al sector comerç / retail, al sector hostaleria, al sector serveis, amb major desenvolupament a Catalunya, a la trajectòria professional més destacada i al millor estudi acadèmic o projecte empresarial sobre algun aspecte del sistema de franquícies.

Els guanyadors han estat els següents:

-         A la franquícia més destacada en el Sector Comercio/Retail  - LA BOTICA DE LOS PERFUMES

-         A la franquícia més destacada en el Sector Tèxtil – HIERRO Y ALBERO

-         A la franquícia més destacada en el Sector Hostaleria – TELEMAKI

-         A la franquícia més destacada en el Sector Serveis – PLAN AHEAD EVENTS

-         A la franquícia con major desenvolupament a Catalunya- CAPRABO

-         A la trajectòria professional més destacada – JOSE LUIS HERNÁNDEZ, FUNDADOR DE CARLIN

-         Al millor estudi Acadèmic o Projecto Empresarial sobre algun aspecte del sistema de franquícies  - MUNDOFRANQUICIA

Més informació a www.franquicat.com

O al twitter @Franquicat