PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Arriba a Sabadell la 5à Mostra de Solidaritat sota el lema “Mou-te i compromet-te”

La mostra es celebrarà el dissabte 4 d’octubre,  d’11 del matí a 20.30 ha la plaça del Doctor Robert

El Consell de Solidaritat i Cooperació de Sabadell i les entitats adherides a la 5a Mostra de Solidaritat i Cooperació de Sabadell fan una crida conjunta a la ciutadania perquè es mobilitzi per assolir mesures concretes contra les desigualtats al món i convoquen la 5à Mostra de Solidaritat que, sota el lema “Mou-te i compromet-te” oferiran tot un programa d’activitats a la plaça del Doctor Robert de les 11 del matí i fins a 2/4 de 9 del vespre.

Tal i com ha comentat el regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carné: “Aquesta mostra plena d’activitats és per participar, gaudir-ne i complir el doble objectiu tant de donar a conèixer les entitats de la ciutat com perquè aquestes treballin en xarxa”. Carné ha destacat també que “Sabadell té una llarga trajectòria en solidaritat, que creu en la capacitat transformadora que podem fer entre tots”. Finalment també ha volgut agrair a totes les “entitats que hi participen i les que també li donen suport amb les seves actuacions”.

David Rodríguez president de la Fundació Main, ha explicat que “hi participen més d’una vintena d’entitats, en una trobada reivindicativa i festiva on, com a acte final es llegirà el manifest”.

Carme Arís, presidenta de Solidaris amb el Poble Sahrauí, ha comentat que “és la cinquena mostra però fa molts anys que la ciutat treballa a favor de la justícia i en contra les desigualtats dels pobles i les persones, per exemple fa 25 anys que ens vam agermanar amb el poble de l’Argub”.

Consulteu el programa d’actes