PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Memorial Àlex Seglers guardona a Miguel Àngel Aguilar i a l’Associació Àkan en la seva tercera edició

El proper dimecres, 1 d’octubre, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l’acte de lliurament del III Memorial Àlex Seglers, a la Casa Duran (c. del Pedregar, 7). A l’acte assistirà, entre d’altres personalitats, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez; diferents representants del Consistori i entitats de la ciutat, membres del Jurat i guardonats. 

En aquesta tercera edició, el jurat del Memorial ha acordat, per unanimitat, guardonar Miguel Àngel Aguilar, a proposta de la Comissió de la Convivència de l’Ajuntament de Sabadell, per la seva contribució en l’àmbit de la justícia, per la defensa dels drets humans i la lluita contra la discriminació de tot tipus; i a l’Associació Àkan per la seva tasca diària d’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat i per la seva tasca de conscienciació social sobre els reptes que implica la immigració en un país d’acollida.

L’acte estarà conduït pel redactor de La Vanguàrdia, Plàcid García-Planas. El Memorial vol reconèixer a persones i entitats que treballen per a la cohesió social a partir del Pacte dels Valors per la Convivència, fomentant el diàleg  en la diversitat de creences i conviccions, defensant els drets humans, en especial de les persones més vulnerables, i els principis democràtics i en el compromís social vers la millora de la societat.

L’acte és obert a tothom, tot i que cal confirmar assistència al telèfon 93 745 10 53.