PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament atorga 70.000 euros en subvencions a una vintena d’entitats d’inclusió social o discapacitat perquè aquestes associacions puguin millorar els seus espais

La Junta de Govern Local ha resolt avui la convocatòria de subvencions destinades a entitats d’inclusió social o discapacitat de la ciutat perquè aquestes puguin adquirir bens o portar a terme actuacions que millorin els espais destinats a activitats que ja venen realitzant. En total s’han atorgat ajuts per un valor total de 70.000 euros, que arribaran a una vintena d’associacions.

Aquests 70.000 euros formen part d’una subvenció extraordinària que l’Ajuntament va rebre l’any 2013 de la Diputació de Barcelona.

Les entitats que rebran subvenció seran Fundació Xiprers, Fundació Idea, Fundació Atendis, Fundació Esquitx, Creu Roja, Êthos, Associació Ningú sense Sostre, Adells, AVAN, CIPO, Actua Vallès, Salut Mental Sabadell, Associació Síndrome d’Asperger del Vallès Occidental, ANDI Down, AMICS, Obrir-se al món, CERMA, Grandalla, Fundació Main i Associació de Persones Sordes de Sabadell. 

Sobre les actuacions que rebran suport, van des de pintura fins a reforma d’espais, passant per l’adquisició de mobles, material informàtic, millora dels accessos, etc.