PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Estruch ofereix 22 espectacles per aquesta temporada

Vuit propostes de teatre, cinc de dansa, dos concerts multimèdia, sis propostes de circ i una sessió de curtmetratges configuren l’oferta cultural d’aquesta temporada a l’Estruch, que aposta un any més per a les produccions pròpies.

De la programació d’aquesta temporada, destaca la celebració de la IX edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell i la col·laboració amb LaSala Miguel Hernández que inclou 3 produccions (dues incloses en el Festival El Més Petit).

Tal i com ha comentat el regidor de Cultura, Quim Carné, en la roda de premsa d’aquest matí: “Sabadell és una ciutat cantera d’actors, ballarins i tècnics i això és en bona part possible gràcies a equipaments com l’Estruch que els impulsen, i els fan créixer”. Carné també ha volgut dir que la “presentació d’aquest munt d’activitats és gràcies a la contribució de tothom: entitats i artistes”.

Per la seva banda, el director de l’Estruch, Manel Rodríguez, ha comentat que les línies transversals de l’Estruch són: “potenciar la pedrera, potenciar el talent local, estar obert al món a través de les residències, el treball en xarxa i la formació”.

Emili del Bas, assessor artístic, ha comentat la programació donant veu als diferents creadors i companyies perquè expliquessin les seves propostes.

Una altra novetat és la incorporació de Marc Vives com a nou curador de NauEstruch qui ha explicat la seva concepció de la performance relacionada amb el cos en un sentit ampli, així com la seva tasca per tenir cura dels artistes, impulsar-los i fer-los relacionar entre ells. Al llarg d’aquests mesos NauEstruch oferirà 2 seminaris, unes jornades i tindrà 5 artistes residents.

I molt més

Se seguirà acostant aquest centre de creació multidisciplinar a les generacions més joves, oferint activitats per a escoles i instituts, com la possibilitat d’assistir a assaigs oberts i visitar l’espai. Així com tallers de Hip hop, dansa contemporània, circ, teatre, art contemporani i literatura.

Aquesta tardor es consolida la tasca del Viver d’empreneduria centrat en el suport a iniciatives empresarials que tenen en comú la creació artística, les tasques socials o l’ús de les noves tecnologies. MediaEstruch també manté col·laboracions amb artistes residents i laboratoris de formació especialitzada.

L’Estruch manté el servei de 3 bucs d’assaig musical amb una àmplia acceptació per part dels joves músics de la ciutat. Aquesta tardor també s’oferiran tallers de formació musical, com el de Dj o el de guitarra.

Tota la informació de cada proposta a:

http://www.lestruch.cat/