PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament reitera que les obres del passeig de la Plaça Major estaran acabades durant la segona quinzena de novembre, abans de l’inici de la campanya de Nadal

Tal i com s’ha informat en repetides ocasions el passeig de la Plaça Major estarà enllestit abans de final d’any. Aquest matí el tinent d’alcalde de Presidència, Economia i ServeisCentral, Josep Ayuso, ha explicat de nou el calendari en roda de premsa per aclarir els terminis de l’obra. En paraules d’Ayuso “des de l’inici del procés d’execució de les obres del passeig que, en aquests moments s’estan duent a terme, hem dit que estarien acabades a finals del 2014, abans de l’inici de la campanya de Nadal. L’evolució dels treballs ens ha premés anar concretant i parlar del mes de novembre. Ara us podem garantir que abans de finalitzar el mes de novembre les obres estaran enllestides”. En aquest sentit, Ayuso ha afegit que “la voluntat sempre ha estat que els treballs acabin al més aviat possible perquè compartim el neguit que pot ocasionar una obra d’aquestes magnituds i hem negociat diverses vegades amb l’empresa per fer-ho possible. Un clar exemple van ser les actuacions específiques que es van fer per Festa Major, algunes de les quals s’han fet de manera permanent”.

Durant la roda de premsa d’avui el tinent d’alcalde de Presidència també ha fet esment que “des de la comprensió d’una situació perllongada en el temps i que està fent patir als veïns i veïnes de l’entorn del passeig, així com als comerciants de l’àmbit, volem transmetre l’esperança per tornar a impulsar i dinamitzar aquest espai de la ciutat perquè aquestes obres d’urbanització han de ser definitives. L’objectiu i la voluntat principal és recuperar un espai fonamental de la ciutat, tant com espai de convivència i de passeig com a motor dinamitzador d’un eix comercial cabdal per a la ciutat”.

Situació actual dels treballs

A hores d’ara al Racó del Campanar s’estan acabant els treballs de pavimentació i es preveu que quedin enllestits a finals del mes d’octubre. En aquest espai s’ha de procedir a la plantació de gespa i, per tal de garantir el bon arrelament, està previst que aquest espai quedi reservat i sense poder-se utilitzar fins a la finalització de les obres del passeig.

Pel que fa a l’espai central, s’està procedint a l’acabament dels treballs de les voreres i a la preparació de la pavimentació de l’àmbit de l’espai central que ha de ser amb un paviment continuat  d’asfalta’t polit. Tot això amb els treballs de col·locació d’enllumenat públic, plantació de l’arbrat, col·locació de rec automàtic i mobiliari urbà.