PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El parc de la Serra de Torre-romeu incorpora aparells de gimnàstica

El parc de la Serra de Torre-romeu ha incorporat, recentment, un conjunt d’aparells gimnàstics biosaludables a l’aire lliure dissenyats per a adults i enfocats, sobretot, per a la gent gran. Tot i així, també els poden utilitzar altres adults, adolescents i nens sota la supervisió d’un adult.

Es tracta d’un total de 4 aparells de gimnàstica que completen els usos d'aquest parc, que ja compta amb àrea de jocs infantils i un àrea de petanques, ubicades a la plaça de Cristòbal Ramos.

L'espai concret on s’han instal·lat els aparells biosaludables és al passeig de Pedro Martínez, entre els carrers de Baells i La Llosa del Cavall, justament darrere del Centre d’Atenció Primària del barri. En aquest punt, es trobaran un aparell per exercitar les espatlles, un aparell per exercitar els malucs, un aparell per exercitar cames, abdomen i braços i la bicicleta per exercitar les cames.

D'aquesta manera, la ciutat disposa d'un espai més de gimnàstica, per poder apropar al ciutadà a les diferents activitats de lleure, sense necessitat de desplaçaments a altres indrets per poder practicar esport.

Cal recordar que en els darrers anys, l’Ajuntament ha anat col·locant un total de 13 àrees biosaludables a diferents zones de la ciutat destinades a la gimnàstica. Alguns exemples són els de la carretera de Matadepera, Pla de l'Amor o parc de Catalunya, entre d’altres.

El parc de la Serra, de tipologia lineal, s'ha convertit en un punt de trobada dels veïns i veïnes del barri. L’amplada del parc oscil·la entre els 20 i 42 m i la llargada és d’uns 850 m aproximadament, amb un pendent suau des de la seva vessant nord cap a la zona sud. El total de zona verda d'aquest parc és de gairebé 23.000 m2 de superfície.