PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El regidor d’Esports i alcalde accidental, Josep Ayuso, encoratja el primer equip del Centre d’Esports Sabadell a afrontar amb la màxima il·lusió la nova temporada

Ayuso ha visitat aquest matí l’entrenament de la plantilla a les Pistes Josep Molins

La plantilla del primer equip del Centre d’Esports Sabadell ha rebut aquest matí la visita del tinent d’alcalde i regidor d’Esports, i aquesta setmana alcalde accidental, Josep Ayuso. Durant la trobada, que ha tingut lloc a les Pistes Josep Molins al finalitzar l’entrenament de la primera plantilla, Ayuso ha encoratjat els jugadors i cos tècnic a afrontar amb la màxima il·lusió la nova temporada.

En paraules d’Ayuso, “el Centre d’Esports és un gran referent per a molts sabadellencs i sabadellenques, que cada setmana segueixen amb orgull les evolucions de l’equip. El Sabadell és un dels emblemes de la nostra ciutat i estic convençut que en la temporada que comença, els seus integrants posaran, un any més, tot l’esforç i il·lusió per assolir les fites esportives que el CES i la ciutat mereixen”.

A hores d’ara el Sabadell es troba en plena pretemporada. El conjunt arlequinat iniciarà la competició a la Segona Divisió (Lliga Adelante) davant el Real Betis Balompié, un dels recentment descendits de la Primera Divisió. Serà el 24 d’agost a la Nova Creu Alta. També afrontarà altres competicions com ara la Copa del Rei, que inicia el 10 de setembre davant del Real Murcia.

Paral·lelament, el Centre d’Esports continua endavant amb la seva campanya de captació de socis per incrementar la base social de l’entitat.