PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Saló Sakura Matsuri torna a Fira Sabadell del 17 al 19 de maig

El Saló Sakura Matsuri torna a Fira Sabadell del 17 al 19 de maig

El saló Sakura Matsuri preveu nombroses activitats i tallers entre mostres de gastronomia, oci, cultura, esports, moda, videojocs o turisme, entre d’altres. L’epicentre serà un nou escenari 360º situat al mig de la nau, on tindran lloc les activitats i demostracions més importants i del Japó més tradicional.

La programació també inclou propostes gastronòmiques amb el sake com a gran protagonista, i que aquest any 2024 serà declarat patrimoni cultural per la UNESCO.

El fans del manga i l’anime podran gaudir de propostes destacades com tallers, un photocall amb personatges i fins i tot un espai compartit amb el Centre d’Esports Sabadell, Norma Comics i Sabadell Comics. A més, a l’entrada del recinte hi trobaran l’exposició Manga Awards, de l’Escola Joso. Aquesta edició servirà també per rendir un homenatge a dos clàssics del manga: Akira Toriyama, autor de Bola de Drac i Dr. Slump, i Aoashi, de Norma Còmics.

Les arts marcials també tindran una presència destacada al certamen amb demostracions de les diferents disciplines a un dojo clàssic que es recrearà a l’espai de la fira.