PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Trio Fortuny, amb la col·laboració de la companyia de dansa Mal Pelo, presenta l’espectacle La Nit al Teatre Principal

El Trio Fortuny, amb la col·laboració de la companyia de dansa Mal Pelo, presenta l’espectacle La Nit al Teatre Principal

Es tracta d’una proposta innovadora, que inclou l’arranjament d’Eduard Steuerman per a trio amb piano de La nit transfigurada de Schönberg, a més d’obres de compositors com el suís-nord-americà Ernest Bloch o la francesa Mel Bonis, així com de Trois Nocturnes, de Joan Magrané.

Trio Fortuny

El Trio Fortuny neix de l'amistat entre tres músics amb una activitat intensa arreu d'Europa, liderant orquestres, actuant com a solistes o fent música de cambra i altres projectes singulars. Les seves experiències individuals enriqueixen el treball de tots els seus programes. Format pel violinista Joel Bardolet, el violoncel·lista Pau Codina i el pianista Marc Heredia, el Trio Fortuny ha consolidat la seva proposta actuant als principals escenaris catalans i ha gravat dos àlbums en format vídeo digital, amb obres de Schubert,  Brahms, Beethoven, Xostakóvitx i Mendelssohn.

Companyia Mal Pelo

La companyia Mal Pelo, amb direcció artística de Pep Ramis i María Muñoz, és un grup de creació escènica caracteritzat per una autoria compartida que ha donat com a resultat més de 30 espectacles fins el moment. Des de 1989, Mal Pelo ha desenvolupat el seu propi llenguatge artístic a través del moviment i la creació de dramatúrgies que inclouen text, bandes sonores originals, música en directe, construcció d’espais escenogràfics i llum i vídeo, entre altres eines escèniques.