PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Museu d’Art de Sabadell exposa tres obres d’Apel·les Fenosa amb motiu del 125è aniversari del seu naixement

El Museu d’Art de Sabadell exposa tres obres d’Apel·les Fenosa amb motiu del 125è aniversari del seu naixement

Per tal de visibilitzar les obres de l’artista, i coincidint amb la commemoració del 125è aniversari del seu naixement, el Museu Apel·les Fenosa del Vendrell ha posat en marxa una iniciativa per donar a conèixer el treball de l’escultor i les obres que es troben a les col·leccions de diversos museus de la XMAC, fent que aquestes ocupin les sales d’exposicions i dialoguin entre elles i la resta d’obres dels fons.

La mostra que es podrà veure al MAS està formada per Cap de noia, c. 1931, obra d’argila cuita de 17’5x19x3 cm, del llegat de Lluís Elias. Núm. 1690; Nu, de 1966, una obra en bronze de 21x10x2 cm. de la Col·lecció Salvador Riera / Dipòsit de la Generalitat de Catalunya. Núm. 3843; i Femme au chale,  de 1968. Obra en bronze de 16x5x3 cm. també de la Col·lecció Salvador Riera / Dipòsit de la Generalitat de Catalunya. Núm. 3844.

En total hi ha 10 museus de la XMAC que custodien obres de Fenosa i que per a l’ocasió senyalitzaran amb una cartel·la especial les obres de l’escultor.

Per poder accedir a les obres presentades als diferents Museus cal escanejar el codi QR del material de difusió o a través de la pàgina web de la XMAC.