PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Jornada, aquest divendres, per reflexionar sobre el voluntariat i els seus reptes i oportunitats de futur

Jornada, aquest divendres, per reflexionar sobre el voluntariat i els seus reptes i oportunitats de futur

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, farà l’obertura de la jornada, que també comptarà amb l’assistència de la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea d’Espai Urbà, Acció Territorial i Participació, Mar Molina, i de la regidora de Participació, Sonia Sada.

Durant la trobada hi haurà un espai dedicat a grups de treball, per debatre i reflexionar sobre temes com el present del voluntariat, el compromís i la permanència de la persona voluntària i la figura del coordinador, així com les noves oportunitats i reptes als quals s’enfronten.

A mig matí tindrà lloc una xerrada a càrrec de Luís Aranguren Gonzalo, professor associat d’ètica a la Universitat Complutense de Madrid i consultor i formador en el camp de l’ètica aplicada, la participació social, el voluntariat i el desenvolupament de les organitzacions a Espanya, Portugal i Amèrica Llatina. La ponència abordarà el canvi de paradigma en l’àmbit del voluntariat, les estructures caducades i els processos que anteriorment funcionaven però que ara ja no serveixen, amb l’objectiu de repensar conjuntament la figura del voluntariat i escoltar opinions alternatives des de l’acció.

Les inscripcions a la primera part de la jornada ja estan tancades, però seguiran obertes al llarg de la setmana perquè les persones interessades es puguin inscriure a la segona part, mitjançant el següent enllaç: https://web.sabadell.cat/voluntariat/jornada-de-voluntariat/inscripcio

Tota la informació de l’activitat a: https://web.sabadell.cat/voluntariat/jornada-de-voluntariat