PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Servei d’Assessorament i Informació en Drogues i Pantalles ha atès 163 usuaris durant l’any 2023

El Servei d’Assessorament i Informació en Drogues i Pantalles ha atès 163 usuaris durant l’any 2023

A banda de l’oferta individualitzada, a través del SAIDP, s’ofereixen altres propostes preventives per a col·lectius. Propostes eductives treballades pels professionals del servei i que, en alguns casos, també són accessibles a través del “Programa Ciutat i Escola” o els serveis comunitaris.

L’any 2023 van participar en activitats col·lectives de prevenció un total de 3.825 usuaris, dels quals 2.069 ho van fer sobre alcohol i altres drogues, 1.480 sobre tabac i 950 sobre l’ús de pantalles. Principalment van ser activitats per a alumnat de secundària i cicles formatius o equivalents i també es va treballar amb famílies.

Així mateix, enguany s’està desplegant, per a la seva avaluació posterior, el servei comunitari impulsat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya “De l’alcohol, què en saps?”, alhora que es continua oferint el “Fem un bon ús de pantalles” i el “No em fumis”. I, a través del Ciutat i Escola, el “Festa, gènere i drogues”, per a cicles formatius i equivalents. Per a les famílies principalment s’hi treballa en l’àmbit de l’ús de pantalles.

 

Contacte amb l’assessoria individualitzada

A través de WhatsApp: 680 402 795

Tota la informació a:

https://www.sabadell.cat/ca/serveis-de-salut/pla-de-drogues-local/servei-d-atencio-i-informacio-en-drogues