PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Inscripció oberta als Tallers d’Art de l’Escola Illa

Inscripció oberta als Tallers d’Art de l’Escola Illa

Entre les activitats, s’ofereix el taller de “Dibuix”, impartit per l’artista sabadellenc Oriol Vilapuig, qui també conduirà el taller “Aula Oberta de dibuix”, un espai de creuament d’experiències creatives amb artistes contemporanis. Els autors convidats a aquest curs són Julia Spínola, Miquel Forrellad i Mim Juncà.

També es proposen dos tallers de lettering, a càrrec del dissenyador gràfic David Martín. El primer és “Introducció al lettering”, per entendre les formes històriques de les lletres i d’on provenen i per aprendre cal·ligrafies bàsiques mitjançant l’escriptura amb plomí i tinta. El segon taller és el de “Projectes de lettering” i per accedir a ell es demanen coneixement previs, ja que a més de dibuixar paraules expressives, fer cal·ligrafia, dibuixar i corregir formes, també s’aprendrà a vectoritzar de manera digital.

A l’àmbit de la fotografia, s’ofereix el curs “Llenguatge fotogràfic i discurs narratiu”, que vol aprofundir en l’ús de la fotografia com a mitjà d’expressió artístic i creatiu (es requereixen coneixements previs de fotografia o haver realitzat el curs d’introducció). És un taller impartit per la fotògrafa Gemma Miralda.

I pel que fa a l’àmbit d’arts and crafts, es proposen diversos tallers. El primer anomenat “Art del vitrall”, per conèixer i aprendre la pràctica de la confecció de vitralls. El realitza Joan Serra, mestre vitraller sabadellenc i director de l’Art del Vitrall.

Així  mateix, s’ofereix el “Taller obert d’enquadernació”, per explorar, aprofundir i conèixer nous tipus d’enquadernacions. Es requereixen coneixements previs o haver realitzat el taller d’iniciació a l’enquadernació. Està impartit per la Marta Soley.

I per últim, es proposa el “Taller de joieria”, un curs conduït per la joiera Gabriela Cohn, per aprendre a treballar amb diferents tipus de ceres per a la realització de peces de joieria.

Més informació