PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament invertirà 750.000 euros en la renovació i millora de la pintura i els revestiments de les escoles Concòrdia i Floresta

L’Ajuntament invertirà 750.000 euros en la renovació i millora de la pintura i els revestiments de les escoles Concòrdia i Floresta

En el cas de l’escola Concòrdia, els treballs consistiran en la reparació de paraments i pintura integral de l’equipament. Un dels objectius de l’obra és resoldre les deficiències de les façanes, per la qual cosa es farà una intervenció en el revestiment i la pintura. La fusteria exterior metàl·lica, les reixes exteriors i els tancaments interiors també seran objecte de millora.

Una altra de les actuacions que es duran a terme serà la reparació de la pintura interior de tota l’escola. Una tasca que s’aprofitarà per introduir color en el centre,  reparar les fissures i repintar els elements de fusteria. El projecte també preveu algunes reparacions puntuals de rajoles, enguixats i fals sostre.

Pel que fa a l’escola Floresta, es repararan els paraments i es pintarà de forma integral l’equipament, tant l’edifici on s’imparteixen les classes com totes les edificacions annexes.

El parament de l’escola, la fusteria exterior metàl·lica, les reixes exteriors i els tancaments interiors també experimentaran millores, igual que el revestiment del centre. Com en el cas de l’escola Concòrdia, s’introduirà color en el centre i es repararan les fissures existents, la fusteria i algunes rajoles.

Amb el projecte, l’Ajuntament continua endavant amb les actuacions per afavorir la màxima qualitat dels equipaments educatius.