PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Passada de Sant Antoni Abat 2024 incorpora canvis en l’organització i caldrà que els participants s’inscriguin prèviament

La Passada de Sant Antoni Abat 2024 incorpora canvis en l’organització i caldrà que els participants s’inscriguin prèviament

En aquest sentit, per participar al recorregut caldrà inscripció prèvia, ja que d’aquesta manera es podrà avaluar que els propietaris dels cavalls tenen tota la documentació necessària. El termini per fer la preinscripció és el 12 de gener. Qui no faci aquest tràmit no hi podrà participar.

El dia de la Passada hi haurà tres punts on hi haurà veterinaris que verificaran la documentació, comprovaran que els cavalls estan en condicions per prendre-hi part i que el pes dels carros no sobrepassa l’establert a la normativa municipal. Enguany es continuarà tenint cura de la hidratació dels animals, facilitant diferents punts d’abeuratge al principi i final del recorregut.

La Passada de Sant Antoni Abat està organitzada conjuntament per les colles Sant Antoni Abat Colla Vella i Joventut Sant Antoni Abat Colla Nova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

L’enllaç per participar a la Passada i on s’hi troba tota la informació:

https://www.sabadell.cat/ca/destaquem-cultura/219798-passada-de-sant-antoni-abat-2024