PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Nova jornada de Presentacions Now d’artistes residents a NauEstruch

Nova jornada de Presentacions Now d’artistes residents a NauEstruch

Prèviament, al Cafè d’Artistes, es comptarà amb la presència de Teresa W, que explicarà el seu projecte Uníson (16.30h), taller on experimenta a nivell sonor amb un grup d’adolescents al voltant de la narrativa de l’apocalipsi, en base a escoltar, debatre i enregistrar quins imaginaris futurs sobre la fi del món auguren. D’altra banda, l’Institut del Teatre (17.30 h) avançarà com serà el taller d’Azael Ferrer, que tindrà lloc el mes de febrer del proper any.

Presentacions Now

L’artista Núria Roselló obrirà les portes del seu Taller 4 durant tot el dia, de 10 del matí a 8 del vespre, per presentar Basura. En el seu procés creatiu, l’artista parteix de la brossa, on tot allò considerat rebuig és objecte del seu treball, explorant els espais perifèrics per entrar en la intimitat dels residus.

D’altra banda, Ale Garofano (18 h) proposa Transitar lo íntimo a la Sala d’Exposicions. Aquest artista treballa el vídeo, la pintura i la instal·lació com a resultat “objectual” d'un procés basat en la seva experiència en contacte amb el concepte del paisatge contemporani i l'hiperestímul que produeix. 

L’artista i activista Marta Moreno, per la seva part, mostrarà la peça Regresión (19 h). La Marta està en procés d'instal·lar-se a Catalunya deixant enrere la base anterior en una petita cabana a l'Alpujarra granadina. Actualment es troba investigant per a la seva tesi doctoral “L'art com a experiència de dissolució del subjecte. Cap a una pràctica artística en temps de col·lapse” i és a punt de llançar una nova plataforma d'activisme cultural climàtic: La Cultura Declara l'Emergència. 

Tancaran el recorregut André Felipe, Clei Grött i Natalia Soldera al Teatre (20.00h) amb La Scandalosa Forza, un projecte transdisciplinar que creua la performance i la fotografia.  El projecte d’André Felipe inclou una investigació sobre arxius fotogràfics de la comunitat LGTBI+ llatinoamericana, amb una atenció especial a l'exili de persones pertanyents a aquesta comunitat a Barcelona.

Més informació