PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Avança el procés per fer realitat el nou Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital a l’edifici Sallarès Deu

Avança el procés per fer realitat el nou Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital a l’edifici Sallarès Deu

Aquesta primera fase preveu la consolidació de la planta baixa de la nau, on està previst construir el CTTD. El centre es destinarà a la formació tecnològica per a professionals (actius o en situació d’atur) i empreses, així com a activitats d’iniciació a Internet per a tota la ciutadania. El projecte comportarà l’activació de formació tecnològica bàsica, formació especialitzada, acreditació de competències digitals, escola de vocacions tecnològiques, laboratori per a nous perfils professionals i una àmplia oferta de titulacions en certificats de professionalitat tecnològics, com també espais d’ús lliure i autoaprenentatge.

La segona fase preveu intervenir en l’espai exterior i la plataforma per la qual s’accedirà. Finalment, la tercera fa referència a les actuacions per consolidar el soterrani de l’edifici.

Sallarès Deu és un complex industrial conformat per 4 naus paral·leles als carrers de Cellers i de Viladomat i un cinquè edifici, perpendicular a aquestes naus, amb façana al carrer de Jacint Verdaguer. Entre altres projectes, una part ja s’està adequant per acollir la nova Escola de Restauració, adscrita al Vapor Llonch.