PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Estruch acull aquest dissabte una taula de debat sobre Arts Visuals i l’acció performativa Residuas, de l’artista Frank Trobok

L’Estruch acull aquest dissabte una taula de debat sobre Arts Visuals i l’acció performativa Residuas, de l’artista Frank Trobok

L’esdeveniment té lloc en el marc del programa pilot FINA, Finestra Internacional a Noves Accions, un programa d’exhibició d’art d’acció que vol reflexionar sobre el futur dels festivals d’art d’acció, alhora que pretén retre homenatge a l’artista Fina Miralles.

FINA té lloc a Sabadell, amb la participació de l’Acadèmia de Belles Arts i L’Estruch, i forma part de les jornades ARTefACTe. ARTefACTe3 mostra el treball performàtic d’una vintena d’artistes i col·lectius, distribuïts en dues setmanes de programació i ubicats en tres ciutats diferents: Sabadell, Barcelona i l’Hospitalet.

Residuas, acció performativa de Frank Trobok

L’artista resident a NauEstruch, Frank Trobok proposa una acció performativa que “reflexiona sobre allò residual com a entitat incòmoda, sobre el ritu i la seva empremta, un exercici polític i simbòlic d’una comunitat en resistència”. Alhora que busca obrir possibilitats “per activar experiències encarnades amb les comunitats històricament excloses i invisibilitzades i vol generar reflexió i critica a problemàtiques conjunturals, com la injustícia social, les violències del patriarcat, les opressions del sistema capitalista o la crisi mediambiental”.

Frank Trobok (Chile, 1983) és artista multidisciplinar. Curadora, directora d'arts escèniques i acció social. Màster en Direcció teatral (UdeChile), Postgrau en arts escèniques i acció social (IT). Artista resident a L´Estruch dins del programa Sabadell Obert. Col·laboren en aquesta acció artística La Jorja, científica, psicòloga, postanticolonial i doctoranda a la UAB, que explora el cos i la seva materialitat a la matriu moderna. I David (Vicho) Coñoman, que treballa al voltant de les escriptures i corporalitats dissidents maputxe.