PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Museu d’Art presenta 24 dibuixos de Ramiro Fernàndez que han il·lustrat “Ànima/Cos”, el segon volum d’Àlbums Versàlia

El Museu d’Art presenta 24 dibuixos de Ramiro Fernàndez que han il·lustrat “Ànima/Cos”, el segon volum d’Àlbums Versàlia

Ànima/Cos és un llibre de 392 pàgines que aplega les col·laboracions de 36 poetes al voltant d’aquesta temàtica, encapçalats per la poeta romanesa Ana Blandiana i el poeta Ramón Andrés.  Ambdós obren la primera secció del volum, titulada Caplletres, amb textos escrits expressament per a l'ocasió.

La segona secció és una Antologia de poemes de diferents èpoques i llengües sobre el tema, comentats lliurement després per un conjunt nombrós de poetes, com ara Arnau Pons, Eduard Sanahuja, Álvaro Valverde, Rosa Lentini, Jaume Creus, Esther Zarraluki, Raquel Casas o Jaume Subirana, entre altres.

En la tercera secció, tots els poetes participants ofereixen els seus poemes inèdits. I per cloure, el volum inclou un annex amb les versions originals dels poemes traduïts.

L’acte de demà comptarà amb una lectura d’alguns dels poemes a càrrec dels seus autors i la intervenció musical de Joan Alavedra a l’acordió. 

Papers de Versàlia

"Papers de Versàlia" és una associació sense ànim de lucre que treballa des de l’any 2001 en diferents iniciatives per promoure la creació poètica i la seva difusió. Actualment duu a terme el projecte dels "Àlbum Versàlia". Va aparèixer el primer número (Dolor/Plaer) a finals de 2021 i l’any passat va sortir-ne el segon: Ànima/Cos. A més, organitza i participa en lectures, jornades, exposicions i altres actes culturals en diferents espais i poblacions.