PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell se suma a la celebració de la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

Sabadell se suma a la celebració de la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

Tal com assenyala el regidor Lluís Matas:

“Sabadell forma part de la XATIC des d’aquest any, una adhesió que ens serveix per valorar tot el nostre patrimoni arquitectònic, històric i cultural, i alhora contribueix a generar riquesa, ocupació i economia al voltant del turisme”.

Del 20 al 29 d’octubre, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses d’arreu de Catalunya programaran visites guiades, portes obertes, tallers i moltes altres activitats adreçades a totes les edats per donar a conèixer com es fan les coses; tant les que han format part de la nostra història com aquelles que fem servir cada dia.

La Setmana del Turisme Industrial de Catalunya aprofita la història recent de les ciutats i el seu patrimoni industrial per atraure un públic que busca descobrir nous racons, espais per mirar enrere, compartir, gaudir, aprendre i entendre que el turisme industrial és diferent, sostenible i proper.

Una de les activitats més consolidades de la Setmana del Turisme Industrial és el Bus a Cegues, un recorregut sorpresa amb activitats per diverses localitats i equipaments catalans associats a la XATIC. Els participants només saben el nom de la ruta, l’hora de sortida i l’arribada. Enguany el bus amb el títol Suro i miradors de l’Empordà sortirà de Sabadell el proper dissabte 21 d’octubre i n’hi ha un altre, amb orígen a Balaguer, Tàrrega i Cervera que s’anomena Un vol per la indústria del Vallès que arribarà a una destinació de la comarca aquest dissabte.

Totes les activitats programades a diverses localitats i equipaments catalans associats a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) es poden consultar a https://www.xatic.cat/.