PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Festa Gran s’ha iniciat avui amb una rebuda institucional a l’Ajuntament

La Festa Gran s’ha iniciat avui amb una rebuda institucional a l’Ajuntament

Durant la rebuda d’avui, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha remarcat que amb la Festa Gran 

“volem divertir-nos però també parlar de la gent gran, posar-ho en agenda i posar en valor la nostra gent gran com també tot allò que aporten a la societat”.

Alhora, ha volgut expressar el “reconeixement a les entitats, a la Coordinadora de Casals de Gent Gran, a les residències i a tots els col·laboradors” que contribueixen a fer possible la celebració.

Entre les activitats del programa, l’Acte Central tindrà lloc el proper dijous, 28 de setembre, a les 19.30 h, al Teatre Principal. Serà una Nit de Musicals, a càrrec d’artistes locals, amb un repàs dels musicals més famosos que actualment estan en cartellera a Broadway i Londres.

D’altra banda, el proper diumenge, 1 d’octubre, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’ofrena floral que cada any es fa a la plaça dels Avis i les Àvies i que organitza la Coordinadora d’Entitats de Gent Gran de Sabadell. A més de l’ofrena, hi haurà la cantada de l’Havanera de l’Àvia i l’actuació de les corals Amics de l’Acordió, Les Cardines i Arco Iris.

Amb el fil conductor “Som Memòria”, la Festa Gran vol posar en valor l’experiència, el coneixement i les lliçons de vida que acumulen les persones grans i que són una font d’aprenentatge per a tota la societat. El programa vol destacar que les persones grans no només aporten aquest capital sinó que també proporcionen una visió de futur construïda a partir de les experiències viscudes.

Consulteu el programa de la Festa Gran en aquest enllaç