PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Les activitats familiars, el festival l’Enlaire i la Fideuà Popular, entre els protagonistes del matí de dissabte de Festa Major

Les activitats familiars, el festival l’Enlaire i la Fideuà Popular, entre els protagonistes del matí de dissabte de Festa Major

Al Casal Pere Quart, els més petits han pogut gaudir de l’espectacle teatral “Sabates Vermelles”, de la Cia Sifó, i, de la mà d’Antinea Ravarotto, conèixer la llegenda de la Mulassa, que forma part del bestiari sabadellenc. I al Museu d’Art, Rosa Fité ha fet gaudir l’audiència amb un seguit de “Contes que fan festa”.

Per la seva part l’Enlaire, la Mostra d’Arts Escèniques de Curta Durada de la Festa Major, ha arribat a la plaça de Frederic Mompou. Aquest matí ha estat el torn d’algunes actuacions com les propostes Mikhail i les tres preguntes (teatre musicat), Invents (teatre de mans i objectes) i La Princesa de la Mochila Amarilla Baila (Dansa – teatre). Els pallassos han estat també protagonistes de diferents espectacles, barrejant clowns i poesia, màgia i acrobàcia, entre altres. Aquesta tarda continuaran les propostes de teatre, dansa, titelles, monòlegs, màgia i música en directe. Durant el matí i primera hora de la tarda, l’Enlaire concentra tota la programació familiar, però al vespre-nit s’orientarà a un públic jove i adult.

D’altra banda, el Parc de Catalunya acull aquest migdia la Fideuà Popular, que una vegada més ha reunit nombrosos ciutadans i ciutadanes.

Pel que fa a l’Estruch, avui acull l’espectacle Set Up, circ per a tots els públics amb Los Barlou Malabars, màgia, monocicles i equilibris.

A la plaça del Gas hi ha hagut els tallers i ballada de sardanes i la gimcana sardanista adreçada a infants entre 5 i 12 anys L’Espardenya d’or, a càrrec de la Colla Sardanista Mirant el Cel.