PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L'Ajuntament treballa, en coordinació amb l'empresa encarregada del manteniment de l'enllumenat, per determinar les causes de la caiguda d’un fanal que ha ferit una dona aquest migdia

L´Ajuntament treballa, en coordinació amb l´empresa encarregada del manteniment de l´enllumenat, per determinar les causes de la caiguda d’un fanal que ha ferit una dona aquest migdia

L’empresa encarregada de la il·luminació viària, UTE Enllumenat Sabadell, investiga les raons per les quals ha caigut a terra el fanal.

Les inspeccions a l’enllumenat viari són periòdiques. En cas de detectar-se qualsevol anomalia en la seva l’estructura, inestabilitat o afectacions per oxidació es procedeix a la seva substitució per un fanal nou. A Sabadell es canvien per aquestes causes aproximadament uns 200 fanals cada any.

A més d’investigar les raons de la caiguda, els operaris han comprovat que la resta de fanals de la ronda de Zamenhof estan en un estat òptim.

Altres afectacions per pluges

Les pluges d’aquest matí també han provocat la inundació en un habitatge, en un pis del carrer Cabdella. La família que hi viu ha marxat a casa d’un familiar.

Al carrer de la Baronia s’ha intervingut en detectar que el cablejat espurnejava i a la plaça de la Providència ha caigut un arbre, sense provocar afectacions.