PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El subministrament d’aigua arriba amb normalitat a totes les zones afectades per l’avaria d’una canonada

El subministrament d’aigua arriba amb normalitat a totes les zones afectades per l’avaria d’una canonada

La importància de l’avaria s’explica per les dimensions de la canonada. Té 600 mil·límetres de diàmetre i alimenta diferents sectors de la ciutat. És per això que, a conseqüència de l’avaria, el servei s’ha vist afectat durant unes hores a les zones del Centre, Creu Alta, Torre-romeu, Can Roqueta i Poblenou.

La incidència no ha comportat el tall del subministrament en cap moment tot i que ha provocat que la pressió amb la qual arriba l’aigua potable als habitatges fos més baixa. Arran de la incidència s’han tallat al trànsit diferents carrers i s’han desviat part de les línies d’autobús que circulen per la zona.

Afectacions al trànsit

En concret, hi ha afectacions al trànsit als carrers d’Adriana, entre els carrers de Budapest i de Lusitània; i accés al carrer de Font i Sagué des del carrer de Berenguer el Gran, excepte per als veïns.

L’avaria ha provocat un esvoranc a la calçada del carrer d’Adriana que es tornarà a pavimentar un cop es repari la canonada. Es preveu que aquest carrer romangui tallat al trànsit fins dilluns per tal de comprovar el bon funcionament de la canonada i per pavimentar el tram afectat. La zona ha quedat degudament senyalitzada i acordonada.

Desviació de la línia 4 de la TUS

Pel que fa al transport públic, han quedat afectades les línies 14, 44 i 4 de la TUS. Aquesta darrera línia es desvia pel carrer de Lusitània i la ronda d'Europa. I la parada del carrer d’Adriana es trasllada al carrer d’Estrasburg.

Fins al lloc de l’avaria s’hi han traslladat també els serveis de neteja. Està previst que a primera hora d’aquesta tarda els carrers afectats quedin nets.

A més, l’Ajuntament i Aigües Sabadell han treballat de forma coordinada per informar de forma presencial els col·lectius vulnerables afectats.