PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La 3a edició de l’Escola de Gènere potencia tallers d’empoderament femení i espais de trobada per a entitats i professionals

 La 3a edició de l’Escola de Gènere potencia tallers d’empoderament femení i espais de trobada per a entitats i professionals

Enguany, i tenint en compte que en anteriors edicions va ser una de les activitats amb més demanda, s’ha apostat pel format taller, amb dues propostes per fomentar l’empoderament de les dones. D’una banda, el taller “Moviment conscient i dansa” a càrrec de l’artista Ina Dunkel, amb el qual es vol oferir un espai d’autoconeixement i ajuda mútua, que es farà el dilluns 26 de juny a les 18 h al Casal Pere Quart. D’altra banda, i després de l’èxit de l’any passat, dijous 29 es torna a programar el taller ”Estoy rara”, amb les actrius Ángela Conde i Paloma Jiménez, en el qual es donaran eines d’empoderament mitjançant tècniques teatrals i la creació d’esquetxos còmics.

Una de les novetats d’aquesta edició és la trobada d’Entitats Liles, un espai per l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques per la igualtat de gènere adreçat a les entitats de la ciutat que han participat al projecte Entitats Liles (edicions 2022 i 2023).

Dimecres serà el torn de la Jornada d’autocures per a professionals que intervenen en violències masclistes i lgtbifòbiques. Inclou la conferència “Les cures i el bon tracte”, amb la psicòloga clínica Fina Sanz Ramon, una taula rodona amb diverses expertes i un taller vivencial en el qual es treballaran eines pròpies i grupals d’autocura. La Jornada està impulsada per la Comissió per a l’Abordatge de les Violències Masclistes i Lgtbifòbiques de Sabadell.

Els tallers i la Jornada d’autocures requereixen inscripció prèvia, que es pot fer a través de la web de l’Escola de Gènere on també es pot consultar més informació de totes les activitats.

L’Escola de Gènere va néixer amb la voluntat d’oferir activitats en l’àmbit pedagògic, formatiu i de sensibilització per promoure i generar coneixement entre la ciutadania, entitats i professionals, sempre amb l’objectiu d’afavorir l’esperit crític i canvis d’actituds que fomentin una transformació social cap a una societat igualitària. Ha anat consolidant-se com un espai de trobada amb un total de 462 persones participants des de la primera edició al 2020.