PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Joves suecs visiten Sabadell en un intercanvi amb l’Institut Pau Vila per reflexionar sobre cultura i minories

Joves suecs visiten Sabadell en un intercanvi amb l’Institut Pau Vila per reflexionar sobre cultura i minories

Els joves suecs està de visita aquesta setmana en intercanvia amb els seus companys i companyes de l’Institut Pau Vila de 4t d’ESO i 1r de batxillerat que treballen en el projecte europeu. L’objectiu de Cultura i Minories és reflexionar a l’entorn de la cultura i les minories a partir d’un seguit d’activitats. Per exemple, els alumnes han treballat amb entitats locals de cultura popular, -castellers i sardanistes-, i han aprofundit en el debat sobre el futur de les llengües minoritàries. El grup també ha visitat els espais emblemàtics i patrimonials de Sabadell.

Posteriorment, la darrera setmana d’agost, l’alumnat del Pau Vila viatjarà a Suècia per continuar enfortint lligams i conèixer aspectes més diferencials de la seva cultura.

Erasmus+ és el programa europeu dedicat als àmbits de l'educació, la formació, el jovent i l’esport per al període 2021-2027. Aquest programa busca impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, mitjançant el suport a projectes que proporcionin aprenentatges i dotin els seus subjectes amb les capacitats necessàries per fer front als reptes que s’albiren en una societat i un mercat laboral canviants.