PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Rebuda a alumnes i docents que participen amb l’Escola Estel en el projecte europeu Erasmus+

Rebuda a alumnes i docents que participen amb l’Escola Estel en el projecte europeu Erasmus+

En el marc del projecte europeu Erasmus+, l’alumnat ha treballat cinc temàtiques diferents a l'aula a través de diverses activitats. El canvi climàtic, els hàbits saludables, els refugiats, l'addicció a les pantalles i la desigualtat de gènere, han estat els cinc eixos i posteriorment s'ha dut a terme una posada en comú a cadascun dels viatges, on cada país ha presentat com ha treballat cadascuna d’aquestes temàtiques.

Finalitzats els tres anys d’intercanvis i com a tancament, l’Escola Estel rep durant aquesta setmana de maig, alumnes i professors dels països participants en el projecte.

L’experiència ha estat una oportunitat per a l’alumnat de l'Escola Estel per aprofundir en temàtiques plenament actuals, intercanviar coneixements i experiències, i per a enriquir-se culturalment. Així mateix, també ha estat una oportunitat per conèixer alumnes d’arreu d’Europa i establir vincles d'amistat que perduraran per sempre. Els alumnes de les diferents escoles visitants són acollits per les famílies de Sabadell durant la seva estada a la ciutat.