PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell commemora la Setmana del Comerç Just

Sabadell commemora la Setmana del Comerç Just

És una iniciativa del Consell de Solidaritat i del programa de Cooperació, que ha comptat també amb el suport de Consum i d’altres actors de l’Economia social i Solidària i les Finances Ètiques.

El dissabte 6 de maig al matí, a la plaça Doctor Robert, tindran lloc diverses activitats per a tots els públics i també hi haurà carpes informatives d’entitats de l’àmbit de cooperació i les finances ètiques: la Comissió d’Educació per a la Ciutadania Global del Consell de Solidaritat i Cooperació, Economia Social i Solidària, Finances Ètiques i Oxfam Intermón.

Entre d’altres, hi haurà actuacions de dansa urbana, com la coreografia del rap “Futur just”, i l’espectacle infantil “Karibu! Cançons i danses per un món més just”. També hi haurà una zona de jocs infantils sostenibles, taller de samarretes i degustació de cafè. A les 12 h, es presentarà de manera teatralitzada el manifest de La Coordi de Comerç Just i Finances Ètiques, que aplega diverses entitats de Comerç Just i amb la qual, un any més, Sabadell es coordina i s’alinea amb la campanya del Dia Mundial del Comerç Just i les Finances Ètiques.

A banda de la festa, durant aquests dies i fins a l’11 de maig tindran lloc diverses activitats. Pels més petits, el divendres 5 de maig hi haurà un taller de piruletes amb xocolata de comerç just al Mercat de la Creu Alta, i també s’ha organitzat el conta contes “Haki” el 4, 8 i 11 de maig en diverses biblioteques de la ciutat.

El dimarts 2 de maig tindrà lloc la taula rodona “És possible un consum conscient i sostenible?” amb representants de la World Fair Trade Organization i Oxfam Intermón, Oikocredit Catalunya i l’Ateneu cooperatiu de Catalunya Central. Serà a les 19 hores al Casal Pere Quart.

El públic adult també podrà gaudir d’un taller de cuina amb productes de comerç just i proximitat, que es farà el divendres 5 a la tarda al Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach. Aquest taller i el de piruletes són les úniques activitats que requereixen inscripció prèvia.