PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La celebració del Dia Mundial del Circ arriba a l’Estruch aquest dissabte

La celebració del Dia Mundial del Circ arriba a l’Estruch aquest dissabte

Una de les activitats estrella per als més petits és el taller de circ en família, que tindrà lloc a les 11 del matí, a la sala 1 de l’Estruch, amb un cost de 2 euros. Aquesta proposta de l’Associació de circ Tub d’assaig permet que infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista. Amb l’ajut i el guiatge de professionals, les persones assistents podran conèixer tècniques de malabars, acrobàcies, equilibri sobre objectes, cable o xanques.

A les 5 de la tarda, la companyia Cirque Entre Nous presentarà “Broderline Cirque” a la nau B de l’Estruch. Es tracta d’un espectacle familiar en què la perxa xinesa serà present en cada escena i ocuparà un lloc predominant amb diferents formes i conceptes, al costat d’acrobàcies diverses i música en directe. S’hi podran veure quatre cossos en moviment que no tenen gens de por al perill. L’espectacle revelarà els estats emocionals dels personatges, les seves neurosis, les seves incapacitats i, a poc a poc, s’aniran acostant els uns als altres. Un encontre tant físic com relacional que posarà en evidència les seves diferències i que comportarà trobar l’acord per compartir els seus mons.

Finalment, a les 7 de la tarda, serà el torn de la companyia Yldor Llach, amb l’espectacle “L-Y-Ànsia per volar”, al teatre de l’Estruch. Yldor Llach és un artista català nascut el 1985 a Suïssa i format a l’Escola Nacional de Circ de Montreal. Presenta una història màgica carregada de poesia visual, inspirada en el mestre Joan Brossa i en la parateatralitat de Marcel Duchamp. Un espectacle artesanal, cuit a foc lent i protagonitzat per una bicicleta artística i una roda Cyr vestida de lluna.

Llach encarna un personatge que voldria volar i que, per poder-ho fer, de moment prova de domar la bicicleta per veure si es deixa rodar. L’univers que es planteja en aquest espectacle està basat en aquell famós petit príncep. El d’ara, però, ni és petit ni és príncep.

El Dia Mundial del Circ se celebra el tercer dissabte d’abril. Sabadell s’acull a la celebració des del 16 d’abril del 2016, coincidint amb la inauguració de la Vela de l’Estruch.

Les entrades es poden comprar en línia mitjançant aquest enllaç.