PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La 2a edició de la ruta gastronòmica DesTapa’t Sabadell torna a la ciutat entre el 25 d’abril i el 12 de maig amb la implicació de prop de cinquanta establiments

L’Ajuntament de Sabadell dóna suport a aquesta proposta per dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat

La segona ruta de la tapa de la ciutat se celebrarà entre el 25 d’abril i el 12 de maig. Amb el títol de DesTapa’t Sabadell, torna aquesta ruta gastronòmica per donar a conèixer l’activitat de restauració i comercial. L’organització d’aquesta activitat és a càrrec del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell, Estrella Damm i Gastronosfera,  comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

En aquesta ocasió, s’amplia en nombre de dies, fins a arribar a tres setmanes de durada, i també augmenta el nombre d’establiments adherits a la campanya. En total, 47 bars i restaurants, aproximadament 10 més que en l’anterior edició, oferiran una especialitat de tapa i quinto d'Estrella Damm a un preu tancat de 2,50 euros.

Aquesta iniciativa és concebuda també com un concurs gastronòmic. La mateixa clientela podrà escollir el millor establiment participant a la campanya. Cada cop que una persona degusti una tapa i quinto en un dels establiments adherits a la ruta, rebrà una butlleta amb el segell de l'establiment corresponent. Totes les persones que hi participin tindran la possibilitat d’obtenir un obsequi. Qui completi la butlleta amb sis segells de sis establiments diferents, voti la que consideri la millor tapa i dipositi la butlleta a les urnes habilitades, podrà participar en un sorteig de 3 sopars per a dues persones a l’establiment guanyador de l'elecció popular. També es premiarà la tapa que millor maridi amb la cervesa o la incorpori com a ingredient a la seva proposta.

L’acte inaugural de la 2a edició de DesTapa’t Sabadell s’ha celebrat aquesta tarda amb una trobada dels establiments adherits a la iniciativa. El regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch, hi ha participat destacant la ruta “pel valor afegit que implica per a l’oferta d’oci de la ciutat”. Per la seva banda, el president del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell, Jordi Roca, ha fet èmfasis en què “amb aquesta proposta es busca fidelitzar clients i aconseguir que Sabadell soni arreu de la comarca per la seva oferta gastronòmica”. L’acte inaugural s’ha celebrat a l’Escola d’Hostaleria-Restaurant del Vapor Llonch i ha suposat una pràctica formativa per a una quinzena de joves del Programa de Qualificació Professional Inicial de l’especialitat d’Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració

Aplicació per dispositius mòbils

A través d’una guia, que es distribuirà per diferents punts de la ciutat, es podrà conèixer la localització i la proposta gastronòmica que cadascun dels 47 establiments proposen en el marc de la segona edició de DesTapa’t Sabadell. D’altra banda, per facilitar la participació, la ruta podrà seguir-se amb l'App Gastronosfera. L'aplicació gratuïta permetrà que els consumidors puguin accedir a tota la informació de la ruta amb els seus dispositius mòbils (mapa, nom i adreça dels establiments participants i les tapes que ofereixen). Per a més informació es pot consultar el web www.gastronosfera.com.

1a edició

A la primera edició de la ruta Destapa’t, que va tenir lloc el passat octubre, hi van participar un total de 38 establiments. Durant les dues setmanes es van servir més de 20.000 tapes i l’establiment guanyador es va decidir entre prop de 900 votacions. El capritx de broqueta amb salsa roquefort, elaborat per Sandwitxeria Gris, va ser la tapa amb una major puntuació.