PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde de Sabadell es reuneix amb els presidents dels Clubs de Futbol de la ciutat

En el marc de la ronda de contactes que està mantenint amb els representants dels diferents àmbits de la ciutat, l’alcalde, Joan Carles Sánchez, s’ha reunit aquesta tarda amb els presidents dels clubs de futbol de Sabadell. Durant la trobada, celebrada a l’Ajuntament i a la qual també ha participat el regidor d'Esports, Josep Ayuso, s’han abordat diverses qüestions relacionades amb la pràctica del futbol a la ciutat. Així mateix, l’alcalde ha traslladat als presidents de les entitats la voluntat municipal de continuar endavant amb la millora de les instal·lacions esportives de Sabadell. En aquest marc, s’ha previst col·locar gespa artificial a, com a mínim, tres camps més de futbol. 

Tal i com ha explicat avui l’alcalde, “l’esport és molt més que una pràctica saludable i va molt més enllà de competir en una determinada disciplina. És un important element de cohesió i transmissor fonamental de valors socials i de convivència als nostres infants i joves i és per això que hem de continuar treballant juntament amb els clubs i entitats per proporcionar als nois i noies que practiquen esport les millors condicions possibles”. En aquest sentit, ha remarcat que “les condiciones econòmiques actuals són un handicap però entre tots hem de ser capaços de garantir bons equipaments, distribuïts de forma equilibrada al conjunt de la ciutat”.

Amb la col·locació de gespa artificial a nous camps, es dona continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de la ciutat que s’ha potenciat els últims anys. I és que, entre altres, s’han renovat els camps de futbol de Ca n’Oriac, la Creu i la Nova Creu Alta, per posar només alguns exemples. També s’ha transformat completament el complex d’Arraona-Merinals, entre altres actuacions.