PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Les Pistes Josep Molins acolliran el proper 1 de maig una Jornada de Futbol Femení per a nenes i noies d’entre 6 i 16 anys

El proper 1 de maig, les Pistes Josep Molins de Sabadell (camí de Can Quadres, 183) es convertiran en seu d’una Jornada de Futbol Femení adreçada a nenes i noies d’entre 6 i 16 anys. L’activitat a Sabadell l’organitza la Comissió de Futbol Femení de la Federació Catalana de Futbol (FCF), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, Consell Esportiu del Vallès Occidental-Sabadell i Consell Esportiu del Vallès Occidental-Sud. La inscripció a la jornada és gratuïta i hi pot participar qualsevol nena o noia que no estigui federada.

Tal com ha explicat avui la delegada federativa a Sabadell de la FCF, Consol Roca, “l’objectiu és promocionar el futbol femení entre totes les noies que no són practicants habituals d’aquest esport i alhora té la voluntat de ser un punt de trobada per a totes les jugadores que formen part d’algun club i que vulguin gaudir d’una jornada de perfeccionament”. L’activitat a la nostra ciutat s’emmarca en un conjunt de trobades que es celebraran el dia 1 a 14 municipis de Catalunya, impulsades per la Federació Catalana, en col·laboració amb diverses institucions, entitats i empreses.

Per la seva part, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, ha volgut felicitar la FCF per aquesta proposta, comentant que es tracta d’un “nou impuls a l’esport femení i en concret en l’àmbit del futbol. A Sabadell, l’esport escolar promogut pel Consell Esportiu compta amb dades de participació força equilibrades entre nens i nenes. Del que es tracta és que aquestes dades continuïn a partir dels 12 anys”.

La jornada del proper 1 de maig a Sabadell s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí amb la distribució per grups de les participants, les quals hauran d’anar equipades amb roba i calçat esportiu. A partir de les 10 i fins a 2/4 d’1 del migdia es desenvoluparà una sessió tècnica, on es podran practicar des del domini de la pilota, fins als “rondos”, passant per la tècnica individual, els xuts a porteria, els minipartits, llançament de faltes i penals, control de l’esfèrica i passades i manteniment de la pilota.

Cap a 2/4 d’1 del migdia, començaran una sèrie de partits amistosos amb els equips territorials femenins de la delegació de Sabadell (categories sub-12, sub14 i sub16), integrats per les jugadores més destacades del territori en aquestes categories. Aquests partits els serviran de preparació per disputar les trobades territorials que es celebraran el mes de juny vinent.

Totes les nenes que participin a la jornada rebran una samarreta commemorativa patrocinada per El Mundo Deportivo.

Tota la informació relativa a la jornada i a les inscripcions es pot trobar al web de la FCF (www.fcf.cat) o contactant amb la delegació de la FCF (c. de Sallarès i Pla, 71, tel. 93 725 88 58).